Ocurrió en... l'Eixample (Barcelona)

Os dejamos con una crónica del espectáculo “Entre amigos” de Jordi Sain y Xavi Garcia para celebrar el Dia Mundial de l’Alzheimer:

 

“El 21 de setembre és el Dia Mundial de l’Alzheimer, una data molt especial per les entitats en lluita contra aquesta malaltia. Les associacions de familiars de malalts aprofitem el dia per sensibilitzar i reivindicar, però sobretot per mirar de passar-ho bé i oblidar les dificultats del dia a dia.

El diumenge 21 vam fer una gran festa solidària a l’AFAB, l’associació de familiars de malalts d’Alzheimer de Barcelona, que va estar plena de riure, música, colors i molta màgia. Els familiars i cuidadors de malalts, els voluntaris i visitants, i sobretot molts nens, rèiem de valent, obríem boques com lleons i saltàvem de les cadires en veure ous màgics que desapareixien, culleres que es tornaven forquilles i participant en un joc de cartes col·lectiu que ens va convertir en mags per un moment… a tots, a la vegada, allà mateix!

Amb la seva màgia i les seves bromes, en Xavi Garcia i Jordi Sain ens van portar a un món de meravelles on tot és possible, ple de bon humor i alegria, d’esperança i il.lusió. Per haver-nos portat allà, els familiars, cuidadors, voluntaris, i tothom a l’AFAB vol mostrar un agraïment immens a TotMàgia, perquè des d’allà tot es veu diferent, tot es veu millor. I aquest regal no té preu.

Moltes gràcies a TotMàgia!

AFAB, l’associació de familiars de malalts d’Alzheimer”

​¡Gracias a Xenia Barnés y Marcos Jaén por estas imágenes!

Recomendar esta página en:

201

Próximos Shows:

Más info y reservas en:

www.cincomonos.org 

y también en Atrápalo.

Cursos en marcha:

Nuestra magia en

TV L'Hospitalet

Recomendar esta página en:

Versión para imprimir | Mapa del sitio
Actitud W242 diseña, gestiona y produce los eventos de “Un Mago En Tu Vida”.